Wednesday, March 31, 2010

Над законот

Типичен пример за слободна држава, секој може да вози каде сака и да паркира каде сака.
Еве две слики сликани пред Стопанска банка во Струмица, спроти ТЦ Глобал, во центарот на центарот на струмица, убав тротоар, убаво заграден, убави столбови да спречат возила, ама пак нашата снаодливост победува.
No comments:

Post a Comment