Sunday, April 25, 2010

Вози ме во парк!

Таму птички пеат иако е мрак.
Во парк, во парк, најди место згодно,
ако нема таму место одиме на Суви Лак (водно на струмички)

3 comments:

 1. убав блог, баш убаво си кажал најгоре за сите шо се преправат. во струмица тва е воообичаен момент кај луѓето.

  кои се тие што си даваат за право да си се возат низ парко, иако може да им се знае името?
  важното е дека иако може да му се знае името нема грам свест за некои работи.

  поздрав

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. ставих коментар со името на кирилица, и блого малко се збуни.
  зборо ми беше, сега за сега е џабе да се знаат, не се превзема ништо, ама мора од некаде да се почне, па да се надеваме на подобри денови.

  ReplyDelete