Saturday, April 24, 2010

Кога татко ти полага возачки испит намето тебе

Доста интересно за гледање, исто како во Пинк Пантер филмот. Пред мои очи, возачот на колата после неколку пати одење напред и назад, успеа да најде геометриска средина и да се паркира вака:За малку ќе оставеше место и некој друг да може да се паркира.

No comments:

Post a Comment